Bli medlem i Stockholms universitets studentkår

Som medlem i studentkåren stödjer du ett aktivt studentinflytande och ett levande campus samt får tillgång till hundratals rabatter och förmåner.

Medlemskap för HT15 öppnar i mitten av augusti

Det är inte längre möjligt att bli medlem för VT15. Medlemskap för HT15 öppnar i mitten av augusti. Du som är antagen till Stockholms universitet till höstterminen kommer att bli kontaktad av oss. 

  • Giltighetstiden för medlemskap och stödmedlemskap VT15 gäller från 2015-01-16 till 2015-09-30. Läs våra medlemsvillkor.
  • Plastkortsproduktionen för VT15 upphörde 29 maj. Appen gick att få fram tills 12 juni.

Fullvärdigt medlemskap för studenter vid Stockholms universitet

Det är viktigt att du är registrerad på Stockholms universitet för att vi ska kunna verifiera dig som fullvärdig medlem. Som fullvärdig medlem får du tillgång till Campuskortet. Du kan logga in och se dina registreringar på universitetet via Mitt universitet

Medlemskap som inte verifieras genom registrering vid Stockholms universitet går automatiskt över till att bli stödmedlemskap, läs mer längre ner på sidan. 

Detta får du som medlem

Trygghet 

Gemenskap

  • Gå med i någon av våra 40-tal kårföreningar.
  • Engagera dig i något av våra nätverk, till exempel inom jämlikhet eller studiemiljö och hållbarhet (bli studerandeskyddsombud).
  • Lär känna internationella studenter genom vårt Buddyprogram eller Ambassadörsprogram.
  • Under terminerna har vi fullt med aktiviteter i vår kalender, med allt från studentpubar till lunchseminarier.

Förmåner

Studentkåren erbjuder trygghet för alla studenter vid Stockholms universitet

Studentkårens viktigaste uppgift är att representera alla studenter gentemot universitetet oavsett om du är medlem. Vi bevakar dina intressen i alla beslut som fattas av universitetet eller av politiker. Det kan gälla belysningen i en föreläsningssal, kursutvärderingar eller att du har någonstans att värma din lunch.

Stödmedlemskap för dig som inte studerar

Du som inte är student vid Stockholms universitet eller något annat lärosäte kan också stödja studentkårens arbete. Kanske du en gång var aktiv i studentkåren, och brinner för studentinflytande? Eller vill du helt enkelt bidra till en god sak och stödja ett aktivt studentinflytande vid Stockholms universitet?

Som stödmedlem får du inget Studentkort eller Campuskort. Det innebär att vi tyvärr inte kan erbjuda våra medlemsförmåner, men vi tackar varmt för ditt stöd!

Frågor?

Du finner svar på de vanligaste frågorna i vår FAQ. Om du inte hittar det du söker kan du besöka vår kårexpedition i Studenthuset alternativt mejla kx@sus.su.se.

 

""