Bli medlem i Stockholms universitets studentkår

Med Campuskortet kan du som student ta del av hela studentlivet vid Stockholms universitet. Campuskortet ger dig inte bara tillgång till hundratals rabatter utan också till pubar och andra sociala aktiviteter på campus. 

Campuskortet – studentleg, rabattkort och medlemskort

Som studerande vid Stockholms universitet kan du skaffa Campuskortet för endast 120 kronor per termin och få:

  • medlemskap i Stockholms universitets studentkår
  • medlemskap i en fakultetsförening; Humanistiska föreningen (HumF), Naturvetenskapliga föreningen (NF) eller Samhällsvetenskapliga föreningen (SF) 
  • mängder med förmåner och 100-tals rabatter genom Studentkortet.se 

Campuskortet är din studentlegitimation och ger dig tillgång till reserabatter hos SL och SJ (om du studerar minst 22,5 hp per termin), studentbostadskö genom Stockholms studentbostäder (SSSB), rabatt i vår andrahandsbokhandel, gratis inträde studentpubar (om du valt medlemskap i en fakultetsförening) och mycket mer. Se alla rabatter och förmåner.

Gratis lunch och fika värt 130 kronor - tidsbegränsat erbjudande!

Om du skaffar Campuskortet senast 15 oktober får du ett kundkort hos Högskolerestauranger (Jalla - Biofood, Prego, Kaffebaren, Lantis) laddat med 130 kronor som kan användas fritt i Högskolerestaurangers utbud. Läs mer om erbjudandet.

Bli medlem i vår självbetjäning. Logga in med användaruppgifterna på din avi.

Om du vill byta, lägga till eller ta bort fakultetsföreningsmedlemskap, använd funktionen ”Teckna eller byt medlemskap” i självbetjäningen.

Läs mer om allt vi erbjuder dig

Stockholms universitets studentkår arbetar för ett bättre studentliv genom:

Bli medlem i valfri fakultetsförening kostnadsfritt

I vår självbetjäning kan du , utan extra kostnad, välja att bli medlem fakultetsförening innan du betalar. Du kan välja fritt mellan HumF, NF och SF, läs mer om fakultetsföreningarna. Observera att det inte finns några krav på att du studerar vid en viss fakultet för att få vara medlem hos en fakultetsförening. Läs mer om fakultetsföreningarna i menyn till höger.

Tänk på att du inte kan byta fakultetsförening efter att du har betalat ditt medlemskap.

Om du väljer medlemskap i enbart en fakultetsförening och inte i Stockholms universitets studentkår får du inte tillgång till Campuskortet eller till vårt tidsbegränsade erbjudande hos Högskolerestauranger. Du kan däremot få ett enkelt fakultetsföreningskort som du kan visa upp när du besöker fakultetsföreningens studentpub. Fakultetsföreningskortet är inte ett studentleg och ger dig därför inte tillgång till studentrabatter hos till exempel SL och  SJ.

Vill du lägga till medlemskap i Stockholms universitets studentkår vid ett senare tillfälle kostar det 120 kronor.

Endast studenter vid Stockholms universitet får Campuskortet

Det är viktigt att du är registrerad på Stockholms universitet (på minst 1 hp/termin) för att vi ska kunna verifiera dig som fullvärdig medlem. Det är bara som fullvärdig medlem som du får tillgång till Campuskortet. Du kan logga in och se dina registreringar på universitetet via Mitt universitet

Medlemskap som inte verifieras genom registrering vid Stockholms universitet går automatiskt över till att bli stödmedlemskap, läs mer nedan.  

Stödmedlemskap för dig som inte studerar

Du som inte är student vid Stockholms universitet (till exempel du som studerar vid ett annat lärosäte) kan också stödja studentkårens arbete genom att bli stödmedlem. Kanske du en gång var aktiv i studentkåren, och brinner för studentinflytande? Eller vill du helt enkelt bidra till en god sak och stödja ett aktivt studentinflytande vid Stockholms universitet?

Som stödmedlem får du inget Campuskort. Det innebär att vi tyvärr inte kan erbjuda våra medlemsförmåner, men vi tackar varmt för ditt stöd!

Frågor?

Har du fler frågor om medlemskapet, som till exempel byte eller tillägg av medlemskap i fakultetsförening eller om Campuskortet så kan du hitta svar på de vanligaste frågorna om medlemskap i menyn uppe till höger.

Om du inte hittar det du söker kan mejla oss på kx@sus.su.se eller besöka vår kårexpedition i Studenthuset.

 

 

""