General, Students’ Nobel NightCap 2019

Stockholms universitets studentkår (SUS) söker general till Students’ Nobel NightCap 2019 med tillträde i januari 2019.

Stockholms universitets studentkårs vision är att de studerandes inflytande, medverkan och gemenskap under sin tid på universitetet skapar en studietid i världsklass. Stockholms universitets studentkårs uppdrag är att främja förutsättningarna för detta vid Stockholms universitet.

Om Students’ Nobel NightCap

Students’ Nobel NightCap (SNNC) är festen efter Nobelbanketten. Ansvaret för evenemanget roterar mellan fyra studentkårer och år 2019 är det Stockholms universitets studentkårs tur!

SNNC är en av de största festligheterna vid Stockholms universitet och brukar gästas av över 1 500 gäster, varav flera är nobelpristagare och andra prominenta gäster. Ungefär 250 studenter arbetar ideellt med att förvandla universitetet inför en fantastisk fest som håller på fram till småtimmarna!

Om uppdraget

Som general för SNNC har du det övergripande ansvaret för genomförandet av festligheterna.

I rollen som general ansvarar du för:

  • planering och uppföljning

  • budgetering och kontakt med finansiärer samt nära kontakt med Nobelstiftelsen

  • marknadsföring

  • rekrytering och arbetsledning av funktionärer

  • koordinering och samordning av övriga aktörer som är involverade i evenemanget.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning och som tidigare har anordnat stora event. Om du har varit verksam inom en ideell organisation och/eller har erfarenhet av akademiska högtider och studentfestligheter ses det som meriterande.

Du är resultatinriktad och har god organisatorisk förmåga. Du är en effektiv projektledare, en god kommunikatör och en självständig arbetsmyra.

Som person är du ansvarsfull, kommunikativ och initiativtagande. Du är också flexibel, lätt att samarbeta med och du kan anpassa dig efter nya arbetsformer och rutiner. Som ledare är du entusiasmerande och du trivs med ett högt arbetstempo. Du bör även känna till och ha god insyn i studentkårsvärlden.

Om att vara förtroendevald

Att vara förtroendevald under ett verksamhetsår är en unik möjlighet att påverka och utvecklas i att leda sig själv och andra. Du får möjlighet att ta dig an dina uppgifter med stort eget ansvar och lösa dem med stöd av dina kollegor. Vårt mål är att din tid tillsammans med oss andra på kåren ska vara rolig, utvecklande och givande.

Praktiskt rörande uppdraget

  • Arvodet för ett heltidsuppdrag är 17 400 kronor i månaden.

  • Som förtroendevald på heltid förväntas du lägga i genomsnitt 35 timmar i veckan på ditt uppdrag.

  • Du är ledig fyra veckor från uppdraget under verksamhetsåret.

  • Som förtroendevald omfattas du inte av kollektivavtal.

Om uppdragets längd

Uppdraget börjar i januari 2019 med en arvoderingsgrad på 100 procent. Uppdraget fortlöper fram till och med sista januari 2020. Arvoderingen är dock en fingervisning av hur arbetsbördan är upplagd, och du kan komma att behöva förlägga arbetet annorlunda. Vi ser gärna att du har möjlighet att delta på årets SNNC i december.

Så här söker du uppdraget

Sista ansökningsdag är den 30 november. Ansökningar behandlas löpande.

Skicka CV och personligt brev till rekrytering@sus.su.se. Märk din ansökan med ”SNNC-general”. Motivera gärna varför du vill arbeta med detta samt varför just du skulle passa.

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och förutsättningar.

Om oss

Stockholms universitets studentkår är en medlemsorganisation för alla SU-studenter. Vi arbetar för att förbättra studenternas villkor och vardag. Vår målsättning är en studietid i världsklass där du som student är aktivt medskapande i att påverka din utbildning och ges möjlighet till ett rikt socialt liv på campus. Vi är även en bolagskoncern som erbjuder studentvänliga priser för träning, kurslitteratur och restaurang- och cafébesök.

Vi värdesätter professionalitet, engagemang, öppenhet och tillgänglighet.

Mer information

Frågor om studentkåren, förtroendeuppdraget och rekryteringsprocessen skickas till rekrytering@sus.su.se.

Du är dessutom välkommen att kontakta nuvarande områdesansvarig för evenemang och medlemsaktiviteter Andrej Lunusjkin på medlemsaktiviteter@sus.su.se för frågor om uppdraget.

Är du nyfiken på hur vardagen på studentkåren ser ut? Följ oss på Instagram @sustudentkar