Utvecklingsorienterad och utåtriktad medlemsansvarig

Stockholms universitets studentkår (SUS) söker medlemsansvarig till sin verksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Tillträdesdatum är 3 december 2018.

De studerandes inflytande, medverkan och gemenskap under sin tid på universitetet skapar en studietid i världsklass. Stockholms universitets studentkårs uppdrag är att främja förutsättningarna för detta vid Stockholms universitet.

Om oss

Stockholms universitets studentkår (SUS) är Sveriges största studentkår. Vi är en ideell organisation med 13­–16 000 studenter som varje termin väljer att bli medlemmar hos oss. Vi är även en bolagskoncern som erbjuder studentvänliga priser för träning, kurslitteratur och restaurang- och cafébesök. Medarbetarna på SUS kansli utgörs av ett tjugotal ideellt engagerade, arvoderade förtroendevalda och åtta anställda.

Vi värdesätter professionalitet, engagemang, öppenhet och tillgänglighet.

Om tjänsten

I rollen som medlemsansvarig arbetar du både strategiskt och operativt. Du deltar aktivt i kårens målsättningar att utveckla och förstärka vårt medlemsarbete. Ditt fokus är hur vi kan bli bättre på att erbjuda våra medlemmar det som de efterfrågar, i samverkan med våra leverantörer.

Rollen innefattar ett övergripande ansvar för studentkårens medlemsservice. Du ansvarar för och underhåller medlemssystemet samtidigt som du analyserar och föreslår förbättringar i studentkårens rekryteringsstrategier baserat på statistik och information om våra medlemssiffror. Ansvaret för studentkårens medlemssystem omfattar daglig administration, deltagande i löpande utveckling och beställarkontakt och samarbete med underleverantörer.

Till din hjälp i det dagliga arbetet har du en kårexpeditionsadministratör och ett antal personer med uppdrag i kårexpeditionen. Tillsammans utgör ni ansiktet utåt för alla som söker kontakt i medlemsärenden och är i många fall det första mötet med kåren för studenter och medlemmar som vill komma i kontakt med oss.

Du jobbar nära övriga verksamhetsområden inom studentkåren, sitter med i kårens verksamhetsledning och rapporterar direkt till SUS verksamhetschef.

Om dig

Du har god förståelse för arbete med medlemsutveckling, kommunikation och vikten av hög servicegrad. Du trivs med ett analytiskt arbetssätt och är intresserad av statistik samtidigt som du ska kunna arbeta i grupp och vilja utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare och verksamhetsområden på studentkårens kansli. Du besitter förmågan att skapa förtroendefulla relationer genom ett prestigelöst sätt och du trivs med att arbeta både i team och självständigt. Du är kreativ, lätt att samarbeta med och du kan anpassa dig efter nya arbetsformer och rutiner.

För att trivas i rollen som medlemsansvarig måste du tycka om att jobba med människor och ha ett kundorienterat förhållningssätt. Du är lösningsorienterad, initiativrik och kan hantera de arbetstoppar som uppstår i samband med terminsstart, kårval och andra aktiviteter kopplade till studentkårens verksamhetsår.

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning eller minst någon form av eftergymnasial utbildning, kanske inom administration eller kommunikation.

  • Några års arbetslivserfarenhet, gärna i en administrativ och självständig roll som inneburit mycket kontakter med kunder och service.

  • Erfarenhet av arbete med medlemsutveckling och utveckling av program för medlemsnöjdhet eller liknade (medlemsklubbar, lojalitetsprogram m.m.).

  • Goda datakunskaper och mycket goda kunskaper i Excel.

  • Erfarenhet av medlemssystem, kundreskontra eller liknande är betydelsefullt i rollen.

Det är meriterande om du har erfarenhet från föreningslivet eller universitet. Vårt huvudsakliga arbetsspråk är svenska, men då många av våra medlemmar är internationella studenter är goda kunskaper engelska och andra språk meriterande.

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträdesdatum är 3 december 2018. Tjänsten inleds med sex månaders provanställning. Tjänsten omfattas av gällande kollektivavtal.

Så här söker du

Välkommen med din ansökan, CV och löneanspråk till rekrytering@sus.su.se senaste den 28 oktober 2018. Märk din ansökan med ”Medlemsansvarig”. Ansökningar behandlas löpande

Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och förutsättningar.

Mer information

Frågor om studentkåren, tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av

verksamhetschef Camilla Sjölund Lundevall, Stockholms universitets studentkår, 08- 674 62 48, camilla.lundevall@sus.su.se.

Du är dessutom välkommen att kontakta nuvarande kårexpeditionsansvarig James Lancaster med frågor angående uppdraget. Du når James på james.lancaster@sus.su.se.

Facklig representant för Unionen: Anna Eriksson Svanström, 08-674 62 20, anna.svanstrom@sus.su.se.

Är du nyfiken på hur vardagen på studentkåren ser ut? Följ oss på Instagram @sustudentkar