Projektledare för kårvalet

Stockholms universitets studentkår (SUS) söker dig som vill ta det övergripande ansvaret för att kårvalet 2019 genomförs på ett korrekt sätt och med ett högt valdeltagande.

Stockholms universitets studentkårs vision är att de studerandes inflytande, medverkan och gemenskap under sin tid på universitetet skapar en studietid i världsklass. Stockholms universitets studentkårs uppdrag är att främja förutsättningarna för detta vid Stockholms universitet.

Om uppdraget

Ditt huvuduppdrag är att koordinera och samordna kårvalet. Vid genomförandet av detta ansvarar du för marknadsföring, aktivitetsplanering, samordning av kårvolontärer och budgetplanering. Inom ramen av detta förtroendeuppdrag kommer du arbeta nära valnämndsordförande för kårvalet 2019.

Om dig

Du vill medverka till ett studentnära campus präglat av studenters inflytande, medverkan och gemenskap vid Stockholms universitet och du bjuder in andra till att vara aktivt medskapande i denna utveckling.

Vi ser gärna att du

  • är resultatinriktad och har god organisatorisk förmåga

  • har erfarenhet av projektledning

  • är en god kommunikatör och effektiv projektledare som klarar av att arbeta självständigt

  • är flexibel, lätt att samarbeta med och har förmåga att anpassa dig efter nya arbetsformer och rutiner

  • talar och skriver svenska flytande

  • studerar eller har studerat vid Stockholms universitet.

Erfarenhet från ideella organisationer och/eller kännedom om kår- och föreningsverksamhet ses som meriterande men är inget krav.

Om att vara förtroendevald

Att vara förtroendevald under ett verksamhetsår är en unik möjlighet att påverka och utvecklas i att leda sig själv och andra. Du får möjlighet att ta dig an dina uppgifter med stort eget ansvar och lösa dem med stöd av dina kollegor. Vårt mål är att din tid tillsammans med oss andra på kåren ska vara rolig, utvecklande och givande.

Praktiskt rörande uppdraget

  • Arvodet för ett halvtidsuppdrag är 8 700 kronor i månaden.

  • Som förtroendevald på halvtid förväntas du lägga i genomsnitt 17,5 timmar i veckan på ditt uppdrag.

  • Som förtroendevald omfattas du inte av kollektivavtal.

Om uppdragets längd

Uppdraget innebär att du är arvoderad förtroendevald på 50 procent under vårterminen 2019. Uppdraget pågår från och med den 7 januari 2019 till och med preliminärt den 10 maj 2019. Du är arvoderad förtroendevald på 50 % för perioden, med undantag för två arbetsveckor under kårvalsperioden, då arvoderingen är 100 procent. Sista veckan under perioden avsätts för projektuppföljning och avslut.

Så här söker du uppdraget

Sista ansökningsdag är den 25 november 2018. Ansökningar behandlas löpande.
Skicka personligt brev och CV till rekrytering@sus.su.se

Märk din ansökan med ”Projektledare för kårvalet”. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och förutsättningar.

Om oss

Stockholms universitets studentkår är en medlemsorganisation för alla SU-studenter. Vi arbetar för att förbättra studenternas villkor och vardag. Vår målsättning är en studietid i världsklass där du som student är aktivt medskapande i att påverka din utbildning och ges möjlighet till ett rikt socialt liv på campus. Vi är även en bolagskoncern som erbjuder studentvänliga priser för träning, kurslitteratur och restaurang- och cafébesök.

Vi värdesätter professionalitet, engagemang, öppenhet och tillgänglighet.

Mer information

Frågor om studentkåren, förtroendeuppdraget och rekryteringsprocessen skickas till rekrytering@sus.su.se.

Du är dessutom välkommen att kontakta ansvarig för evenemang och medlemsaktiviteter, Andrej Lunusjkin på medlemsaktiviteter@sus.su.se, för frågor om uppdraget.

Är du nyfiken på hur vardagen på studentkåren ser ut? Följ oss på Instagram @sustudentkar