Humanistiska föreningen

Humanistiska föreningen vid Stockholms universitet

Humanistiska föreningen är en ideell förening som grundades 1914 och drivs av studenter för studenter med mål att erbjuda våra medlemmar ett rikt studentliv!

Som medlem hos oss kan du välja bland ett stort utbud av aktiviteter som sträcker sig från traditionsenliga onsdagspubar till kroki, crafter school och filmkvällar hela vägen till lyxiga finsittningar.

I början av varje termin håller vi en Recentiorsmiddag där alla nya studenter på SU är särskilt välkomna. I mars firar vi dessutom vår födelsedag med ytterligare en sittning, och under höstterminen håller vi vår Ugglemiddag där Ugglepriset delas ut.

Varje onsdag är alla medlemmar välkomna på onsdagspuben! Teman varierar alltifrån seriehyllningar som Rick & Morty och jazz till Meet a Swede.

Erbjuder dina studier dig inte tillräckligt utlopp för din kreativitet? Är du medlem hos oss kan du ta del av våra Kroki-tillfällen! Vi organiserar dessutom handarbetskvällar (Crafter school) för fans av stickning, virkning och broderi. Vårt föreningshus, Gula villan, är dessutom onekligen det mysigaste på hela campus, perfekt för filmkvällar!

Om du är intresserad av vår verksamhet och kanske till och med vill bli aktiv kan du kontakta oss på styrelsen@humf.su.se.

Och se till att följa oss på Facebook så du inte missar något!

Humanistiska föreningens webbplats

 
I Gula Villan, på Frescati, äger de flesta av föreningens arrangemangen rum. Där sitter även föreningens kansli.

I Gula Villan, på Frescati, äger de flesta av föreningens arrangemangen rum. Där sitter även föreningens kansli.