Ladda ner Campuskortet

Campuskortet - Studentleg, rabattkort och medlemskort.

Det snabbaste sättet att få ditt Campuskort är genom att ladda ner Studentkortets app i din smartphone. Det går även bra att beställa ett plastkort separat.

  1. Betala din medlemsavgift. När vi fått in din betalning inväntar vi bekräftelse från universitetet på din kursregistrering.
     
  2. Du får ett aktiveringsmejl från vår kortproducent Studentkortet som skickas till den mejladress vi har registrerat i vårt medlemsystem. Följ stegen som beskrivs i aktiveringsmejlet. De första aktiveringsmejlen skickas från och med terminsstart.
     
  3. I mejlet hittar du länkar för att aktivera det digitala Campuskortet i mobilen (i appen Studentkortet). Du kan ladda ner Studentkortets app via Google Play eller App Store. Om du har appen sedan tidigare är det bara att logga ut och logga in i appen så uppdateras kortet.
     
  4. När du är inloggad på Studentkortet.se har du också möjlighet att beställa Campuskortet som plastkort. Klicka på ”min profil”, längst ner på sidan beställer du plastkort. Ditt plastkort skickas hem till dig normalt sett inom ca 1-3 veckor.

Endast studenter vid Stockholms universitet får Campuskortet

Det är viktigt att du är registrerad på Stockholms universitet (på minst 1 hp/termin) för att vi ska kunna verifiera dig som fullvärdig medlem. Det är bara som fullvärdig medlem som du får tillgång till Campuskortet och dess förmåner. Du kan logga in och se dina registreringar på universitetet via Mitt universitet

Medlemskap som inte verifieras genom registrering vid Stockholms universitet går automatiskt över till att bli stödmedlemskap.