Back to All Events

Drop-in: Skriv en slagkraftig nominering till Årets lärare

Var med och utse årets lärare

Har du haft en engagerande lärare som inspirerat dig till att lära mer? En lärare som ger en riktigt bra undervisning? Med en nominering till Årets lärare 2017 har du chansen att lyfta fram just din favoritlärare.

Men hur skriver man egentligen en bra nominering? Vad menas med lärarens pedagogiska styrkor? Hur formulerar man ett tydligt exempel på hur läraren lyckas väcka intresse för ämnet och motiverar att lära mer?

Välkommen till drop-in frågestund och skrivstuga i kårsalen den 9 mars, kl 11—13. 

Om pedagogiska priset Årets lärare

Stockholms universitet ska ge utbildning av hög kvalitet. Genom pedagogiska priset vill universitetet uppmärksamma goda pedagogiska insatser och deras betydelse för studenters lärande. Din röst är viktig för att undervisningen ska kunna prioriteras och utvecklas. Alla studenter kan föreslå lärare - ni kan också vara fler som nominerar i samma formulär.

Pristagarna utses av rektor på förslag av styrelsen för Centrum för universitetslärarutbildning vid Stockholms universitet.

Läs mer om priset Årets lärare

Om Centrum för universitetslärarutbildning

Centrum för universitetslärarutbildning arbetar för att stimulera till engagerande och högkvalitativ undervisning på alla nivåer vid Stockholms universitet. Vi stödjer lärare och institutioner att utveckla undervisning och skapa goda utbildningsmiljöer för att på bästa sätt underlätta studenters lärande.

Earlier Event: March 8
Dansa bachata