Back to All Events

Välkomstdagen

  • Aula Magna Stockholm, Stockholms län, 104 05 Sverige (map)

Den 13 januari är det dags för Välkomstdagen på Stockholms Universitet. Här kan du som är är ny student få viktig information, praktiska tips och inspiration inför dina kommande studier.

Seminarier i Aula Magna

Klockan 13:00 inleds seminarierna i Aula Magna med att prorektor Clas Hättestrand och studentkårens vice ordförande Stefanie Tagesson  hälsar välkommen. Därefter följer ett flertal korta seminarier om sådant som kan vara bra att veta. Missa inte vårt intropass klockan 13:50 om studentlivet på SU!

Läs mer om programmet på SU:s webbplats

Träffa kåren och föreningarna på mässan

Klockan 14:30 till 16:00 är det Mässa i Aula Magna. Där kommer du bland annat kunna träffa studentkåren och flera av de olika studentföreningar som finns på Stockholms universitet. Vi kommer  studentkåren att dela ut goodiebags med lite välbehövligt och nyttigt innehåll.

Guidade turer

Vi kommer att hålla guidade turer runt campus. Turen tar cirka 45 minuter och startar löpande från kl. 15.00 till 16.00 vid Aula Magnas huvudentré.

Campuspubrunda

Vi avrundar dagen med en pubrunda på campus. Vi kommer att gå till ett par av studentpubarna på Frescati. Start 16:30. Vi möts upp på gräsmattan utanför Aula Magna.

Earlier Event: December 15
Studerande med barn - adventsfika!
Later Event: January 13
Guidade campusturer