Back to All Events

Välkomstveckan för nya studenter


Under Välkomstveckan 29 augusti till 2 september arrangerar vi en rad olika aktiviteter för studenter som är nya vid Stockholms universitet.

Måndag till fredag kommer du att kunna träffa oss vid tunnelbanan. Där kommer du att kunna ställa frågor om medlemskapet. Du har även möjligheten att betala ditt medlemskap på plats med Swish. 

På onsdagen kan du träffa oss på Välkomstmässan i Aula Magna. Mässan är öppen klockan 14:30–16:00. Guidade turer för dig som behöver teckenspråkstolk eller är rullstolsburen (eller av andra orsaker har svårt att gå i trappor) sker på begäran. Anmäl dig vid vårt bord på mässan.

På onsdagen håller vi guidade turer klockan 12 och klockan 15 med start utanför Aula Magna. Guidade turer för dig som behöver teckenspråkstolk eller är rullstolsburen (eller av andra orsaker har svårt att gå i trappor) sker på begäran. Anmäl dig vid studentkårens bord på mässan.

På onsdagen har du också möjlighet att bli med på en Campuspubrunda där vi besöker flera av fakultetsföreningarna på campus studentpubar.

Start klockan 15:30 samt klockan 16:00. Möt upp oss på gräsmattan utanför Aula Magna.

Later Event: August 30
Speed Friending