Bli kårvolontär

Är du social och ansvarstagande? Vill du bidra till att göra studietiden roligare för dig själv och andra studenter? Då borde du söka till att bli kårvolontär!

Som kårvolontär samarbetar du med kårens eventansvarige för att skapa ett levande campus. Du hjälper till på events som exempelvis Kårfrullen, Tentapepp, lunchföreläsningar och mässor. Du kommer även träffa flera andra studenter som precis som dig tycker det är kul att engagera sig.

Du skriver själv upp dig på aktiviteter när du är tillgänglig och kan därmed själv planera din tid så att det inte krockar med dina studier. Du kan närsomhelst begära att vi tar bort dig från volontärlistan genom att kontakta event@sus.su.se

Nedan ser du exempel på vad en kårvolontär kan medverka i.

Kårfrulle

Varje månad, torsdagen innan CSN kommer, anordnar kåren en gigantisk gratisfrukost för alla våra medlemmar. Som volontär hjälper du till med alla sysslor som behövs för att servera den. Skivar frukt och grönsaker, ställer iordning, sätter upp affischer och så vidare. 

Tentapepp/Studiepepp

Vi söker upp studenterna och delar ut gratissaker, till exempel dryck och banan till dem. Vid Tentapepp står vi utanför tentasalen och önskar studenterna lycka till och ger dem lite extra energi.

Mässor

Det är oftast mycket som behöver fixas inför en mässa. Beroende på storlek så behöver material fraktas, byggas upp och plockas ner. Här hjälper du till så att kåren når ut till så många studenter som möjligt.

Anmäl dig som volontär

Det finns mängder med events som behöver din hjälp. Ta chansen, ha kul på campus, träffa nya vänner och skaffa mängder med nya kontakter. Sök till kårvolontär genom att fylla i formuläret nedan!

Godkänner du att vi sparar dina kontaktuppgifter till vår volontärlista? *
Du kan närsomhelst begära att vi tar bort dig från listan.