Bli kårvolontär

Är du social och ansvarstagande? Tycker du att det är kul att planera och genomföra event? Vill du göra studietiden roligare för dig själv och andra studenter? Då borde du bli kårvolontär!

Som kårvolontär samarbetar du med kårens eventansvarige och kårföreningen SUS KM för att skapa ett levande campus. Du hjälper först och främst till på evenemangen Kårfrulle och Tentapepp. Vad som händer utöver detta är mycket upp till dig själv. Du kan hjälpa till på andra evenemang så som lunchföreläsningar och mässor eller planera och utföra egna evenemang med kårens stöd.

Utöver detta kan du även gå med i SUS KM och via dem bli introducerad till Stockholms studentliv! Då får du träffa ett härligt gäng som visar dig de bästa studentpubarna och sittningarna samt erfarenhet av att jobba pub. Vad du än väljer att engagera dig i som volontär kommer du träffa flera andra studenter vilka precis som dig tycker det är kul att engagera sig!

När nästa termin drar igång skriver du själv upp dig på minst två aktiviteter per termin. Du får själv välja datum utefter när du är tillgänglig och kan därmed själv planera din tid så att det inte krockar med dina studier. Vi kommer även hålla regelbundna planeringsträffar och andra roliga evenemang. Som volontär har du väldigt mycket frihet i att utforma ditt engagemang så det passar dig. Vi ser att ditt engagemang löper terminen ut men du kan såklart närsomhelst begära att vi tar bort dig från volontärlistan genom att kontakta event@sus.su.se

Som tack för din medverkan får du ett diplom av oss och vi på studentkåren anordnar en tackfest för er i slutet på terminen.

Nedan ser du exempel på vad en kårvolontär kan medverka i.

Kårfrulle

Varje månad, torsdagen innan CSN kommer, anordnar kåren en gigantisk gratisfrukost för alla våra medlemmar. Som volontär hjälper du till med alla sysslor som behövs för att servera den. Skivar frukt och grönsaker, ställer iordning, sätter upp affischer och så vidare. Självklart får du själv sitta ner och äta en god macka och dricka en kopp kaffe under tiden!

Tentapepp/Studiepepp

Vi söker upp studenterna och delar ut gratissaker, till exempel dryck och banan till dem. Vid Tentapepp står vi utanför tentasalen och önskar studenterna lycka till och ger dem lite extra energi.

Mässor

Det är oftast mycket som behöver fixas inför en mässa. Beroende på storlek så behöver material fraktas, byggas upp och plockas ner. Här hjälper du till så att kåren når ut till så många studenter som möjligt.

Anmäl dig som volontär

Det finns mängder med events som behöver din hjälp. Ta chansen, ha kul på campus, träffa nya vänner och skaffa mängder med nya kontakter. Sök till kårvolontär genom att fylla i formuläret nedan! Sista anmälningsdag för kårvolontärprogrammet vårterminen 2019 är 3e februari.

Godkänner du att vi sparar dina kontaktuppgifter till vår volontärlista? *
Du kan närsomhelst begära att vi tar bort dig från listan.