jobbahososs.JPG

Alla lediga uppdrag

Engagemang genom studentkåren har inneburit en bra start i karriären för många av våra tidigare engagerade. Utöver att du utvecklas, har roligt och får möjligheten att påverka kommer du även att ha ett försprång när du söker jobb efter studierna.

Arvoderade uppdrag

Att arbeta på hel- eller halvtid som arvoderad förtroendevald på studentkåren ger dig erfarenhet inom flera olika områden som du kan ta med dig i ditt framtida yrkesliv. Under ett uppdrag hos oss som vanligen varar under ett år växer du både på ett professionellt plan och som person. De flesta av våra 30-talet arvoderade uppdrag annonseras antingen i oktober eller april. 

Ideella uppdrag och representationsuppdrag

Genom ideella uppdrag har du möjlighet att påverka, men även få värdefulla erfarenheter och meriter till ditt CV. Genom studentkåren finns många olika typer av uppdrag och representationsposter.  Vissa poster innebär att du kontinuerligt förväntas lägga ner ett visst antal timmar i veckan medan andra uppdrag endast löper över en kortare tid.

Styrelseuppdrag

Studentkåren tillsätter varje år ett antal poster i olika styrelser. Det gäller dels våra egna bolags styrelser, Cateringverkstan i Sverige AB, Frescatihallen AB och Campusbutiken AB, men också Folkuniversitetet Stockholm och Stiftelsen Aktiverum. Det händer också att vi hjälper till att utlysa ledamötesposter för Sveriges förenade studentkårers (SFS) och Stockholms studentkårers centralorganisations (SSCO) olika kommittéer och organ.

Lediga tjänster

När det finns tjänster att söka på studentkåren så publiceras de här. Det kan vara både vikariat och fasta anställningar.